birthe reinau
  birthe reinau birthe reinau malerier tekst om birthe reinau cv birthe reinau kontakt   KK Art  

 

 

Billederne jeg laver er maleri, grafik og fotografi.


En vigtig del af mine billeder er tegning. Specielt tegning og studie af menneskefigurer. Dette er og har altid været omdrejningspunktet for mit arbejde med billederne.

Både i maleri og grafik har det at arbejde i stort format været en spændende udfordring.
Fotografiet er de seneste år blevet en vigtig del af mit arbejdsområde. Jeg blander foto med maleri og grafik i form af fotopolymergravure, fotoemulsion, overheadprojekter og digitale fotoprint på papir og lærred.


Det har altid været vigtigt for mig at rejse og dette er selvfølgelig blevet en stor og vigtig del af min inspiration, både gennem indhold og farveholdning i mine billeder.

Jeg har altid haft en stor nysgerrighed i forhold til at møde og opleve forskellige lande og mennesker fra mange dele af verden.

Skitsebøger, raderplader, akvarelfarver og kamera har altid givet mig en masse ekstra vægt på mine rejser, men jeg har altid synes at autenciteten og nærheden i det jeg arbejder med er vigtig.

Jeg har rejst og boet i mange lande i Latinamerika bl.a Mexico, Panama og Brasilien. Det har haft stor indflydelse på mine farver.

Jeg har senere rejst i Indien og Nepal. Siden i Marokko og Sydafrika.

I 2009 var på et udvekslings ophold i Japan på Nagoya University of Arts hvor jeg arbejdede og udstillede.
I 2013 rejste jeg igen til Japan,samlede inspiration og udstillede i Galleria Finarte, Nagoya.

I 2010 var jeg en måned på Cuba, Santiago, hvor jeg deltog i den internationale biennale for murmaleri ”INTER-NOS”.

De sidste par år har jeg også besøgt Berlin som er et sted hvor jeg har arbejdet og udstillet og jeg har deltaget i kunstnerworkshops i

Serbien og polen

Således har jeg i mit arbejde med billederne modtaget påvirkning fra mange forskellige kulturer, mennesker og landskaber.

Jeg har arbejdet en del med fjernhed og nærhed i mine billeder. Ofte billeder fra steder langt væk blandet med noget kendt og dagligdags. Det er for mig en oplevelse som jeg deler med mange mennesker i dag.

 

 

 

tiltop